نصراصفهانی تأکید کرد؛

ضرورت انجام مهندسی فرهنگی توسط دانشگاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

۰۸ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۳ کد : ۴۴ اخبار و رویدادها
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهین‌شهر گفت: انجام مهندسی فرهنگی به‌منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه توسط دانشگاه ضروری است.
ضرورت انجام مهندسی فرهنگی توسط دانشگاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهین‌شهر، جواد نصراصفهانی در دیدار با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر اظهار کرد: در زمینه‌های فرهنگ شهروندی، جامعه نیاز به آموزش‌های مناسب و هدفمند دارد و دانشگاه در زمینه آموزش فرهنگ عمومی و شهروندی اثرگذار است.

وی افزود: برقراری تعاملات مستمر میان دانشگاه و فرهنگسراهای شاهین‌شهر می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی و تولید محتوای فرهنگی و اجتماعی ایفا کند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهین‌شهر تأکید کرد: توجه به مسائل روز جامعه و مشکلات مردم در زمینه‌های ازدواج آسان جوانان و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی ناشی از شیوع کروناویروس و مشکلات اقتصادی ضروری است.

نصراصفهانی اضافه کرد: فرهنگ‌سازی برای تحکیم بنیان خانواده همواره مورد تأکید مسئولان بوده است و به‌دنبال راه حل علمی برای برون‌رفت از مشکلات جوانان هستیم.

وی عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های این سازمان، آموزش تکالیف فرهنگ شهروندی بوده و شناسایی ابزارهای آموزش استانداردها و شاخص‌های فرهنگ شهروندی ضروری است.