جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

۱۷ مهر ۱۳۹۹ | ۲۲:۴۰ کد : ۳۷ اطلاعیه‌ها
جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهمیت استفاده از رسانه‌های مجازی به عنوان یکی از قطب های اثرگذار و بستری مناسب برای اجرای برنامه های فرهنگی، در نظر دارد جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را برگزار کند.

موضوعات محوری این جشنواره شامل حماسه ۳۱ شهریور (دفاع مقدس)، ۱۷ مهر (اربعین حسینی)، ۱۳ آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی)، ۱۶ آذر (روز دانشجو)، ۹ دی (برائت از فتنه)، شهادت حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ بهمن (پیروزی انقلاب اسلامی) است.

ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح واحدی، استانی و کشوری

محورهای جشنواره:

×حماسه دفاع مقدس 31 شهریور

×اربعین حسینی(ع) 17 مهر

×حماسه 13 آبان روز تسخیرلانه جاسوسی

×حماسه 16 آذر روز دانشجو

×حماسه 9 دی برائت از فتنه

×شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

×حماسه 22 بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی

شاخص­های ارزیابی:

1- کانال­ها، صفحه­ ها و پست­ها از جهت محتوایی،چند رسانه ­ای بودن، تاثیر گذاری اجتماعی، تعداد بازدید، تعداد باز نشر و ... مورد ارزیابی قرار می­گیرند.

2- افرادی که تعداد پست­های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

جوایز:

• جوایز در سه سطح واحدی، استانی و کشوری اهداء خواهد شد.
  • تخفیف شهریه به میزان 15 درصد
  • جوائز ارزنده نقدی
  • لوح تقدیر و گواهی شرکت در جشنواره
  • تندیس جشنواره

* معاونت فرهنگی و دانشجویی مجاز است تعدادی از آثار شرکت کننده را در رسانه­ های جمعی(پاتوق فیلم کوتاه،                                        تلویزیون، شبکه­ های اجتماعی، رادیو نما و ...) به منظور تبلیغ و اطلاع رسانی به نمایش درآورد.

* شرکت و دریافت جایزه از سایر جشنواره­ ها و مسابقات منعی جهت شرکت در این جشنواره ندارد.

* مسئولیت حقوقی آثار ارسالی به عهده ارسال کننده می­ باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه www.farhangi.iau.ir مراجعه نمایید.