دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیس دیگ بخار آب در واحد شاهین شهر ثبت اختراع شد

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ دستاوردها
عبدالرسول مستاجران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین‌شهر، با اشاره به تلاش‌های انجام شده در هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد این واحد دانشگاهی خاطرنشان کرد: دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیس دیگ بخار آب با هدف کاهش مشکلات ناشی از اسید شویی در کارخانجات صنایع غذایی اختراع شده است.
دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیس دیگ بخار آب در واحد شاهین شهر ثبت اختراع شد

توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر؛

دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیس دیگ بخار آب ثبت اختراع شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر از ثبت اختراع دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیس دیگ بخار آب توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.

وی افزود: حذف گل، شن و خاک ریز از آب و همچنین امکان استفاده از آب چاه برای تغذیه دیگ بخار از دیگر ویژگی‌های این دستگاه به شمار می‌رود.

مستاجران با اشاره به امکان جلوگیری از کاهش حرارت تبادلی در دستگاه اختراع شده افزود: در دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیس دیگ بخار آب، از رسوب گذاری جلوگیری خواهد شد و رسوبات قبلی نیز به مرور زمان حذف می‌گردد.

وی اضافه کرد: با استفاده از این دستگاه امکان استفاده از آب‌های با سختی بالا و حاوی گل و شن برای تغذیه دیگ بخار وجود دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر تاکید کرد: در دستگاه می‌توان از فیلترهای حاوی الیاف گیاه بامبو و ذغال استفاده کرد.

وی افزود: این فیلترها علاوه بر خواص آنتی باکتریال، می‌تواند آب را تا حدودی تصفیه ‌کند و به حفظ محیط زیست نیز کمک نماید.